Barion Pixel Erősítő: rendhagyó Sajtódíjas együttműködésünk – Esély Labor Egyesület

Erősítő: rendhagyó Sajtódíjas együttműködésünk

Idén az Erősítő is támogatja a Szegénységről Méltósággal Sajtódíjat a díjazott pályamunkák terjesztésével

2021-ben egyszeri alkalommal az Erősítő is támogatást nyújt a nyertes anyagoknak, hogy minél szélesebb körben megismerhesse őket az olvasóközönség.

Az Erősítő közleménye:

Támogatjuk a Szegénységről Méltósággal Sajtódíj által kiválasztott munkák terjesztését.

Az Erősítő az szeretne lenni a híreknek, ami ez a díj lehet a szegénységet és kirekesztést megtapasztalt emberek számára. Az igaz hír fontos, egy értékes riport lehet többre hivatott – és mégis mellőzött marad sokszor, mondhatni önhibáján kívül. Ha éppen nem úgy teszi meg az első lépéseket az őt körülvevő, egyre szélsőségesebb nyilvánosságban. Nem hivatkozzák elegen, nem a jut el az arra nyitott közönséghez. És így nem is tudja beváltani a benne lévő potenciált, felhívni a figyelmet, kiváltani a hatást, hozzájárulni a tájékozottsághoz, szolidaritáshoz.

Az Erősítő egy olyan hírkurátor, szemléző oldal, ahol támogató olvasóink segítségével, hatékony hirdetésekkel igyekszünk a híreket eljuttatni minél több új olvasónak, hallgatónak, nézőnek. Olyanokhoz, akiket érint, akiket megérint. Olyanokhoz is, akik reagálni, segíteni tudnak, és így további hatást elérni. Büszkék vagyunk, hogy hozzájárulhatunk ehhez a díjhoz. Szeretnénk a kiválasztott szerzők munkáját méltatni, az őket megjelentető médiumokat és a díj küldetését segíteni azzal, hogy a díjazott riportokban bemutatott sorsokról, a hozzájuk hasonló helyzetben lévők nehézségeiről tájékoztatjuk a társadalom nagyobb részét.

Ezért ajánlottuk fel, hogy nemrég indult oldalunk kezdő forrásaiból megtámogatjuk ezeket a nem mindennapi díjazott riportokat – a terjesztésükkel. A három első helyezett fődíjas- és a két különdíjas munkát szeretnénk elindítani ezen az úton – előbbiek esetében egyenként 80 ezer forint, a különdíjasok esetében pedig 30 ezer forint kezdő hirdetési költség vállalásával. Szeretnénk megmutatni, és majd nektek beszámolni erről, hogy megfelelő törődés, szaktudás, működés mellett egy ilyen összeggel is sokra megyünk közösen. Hírt adunk a díjról, szemléinkkel felelevenítjük ezeket a riportokat. Köszönjük a munkátokat. Hajrá!

Infók bővebben: